Kontakt


Felanmälan

Felanmälan sker till vår förvaltare på telefonnummer 031 – 91 25 30 under arbetstid.

Akut felanmälan sker till SOS Alarm på tel 031 – 334 11 14
under följande tider:
Måndagar – torsdagar kl. 17.00 – 08.00
Fredagar – måndagar kl. 17.00 – 08.00

Ni ska alltid tala om namn och lägenhetsnummer. Akut felanmälan får endast användas i verkliga nödfall. 

Önskar ni komma i kontakt med styrelsen?
Om ni vill ha kontakt med styrelsen – skicka då e-postmeddelande från er egen mail till styrelsen@skintebodalen.se eller använd kontaktformuläret till höger

Kontakta oss

Med email-formuläret nedan kontaktar du oss enklast. Fyll i alla fält, skriv vad ditt ärende gäller och klicka på ”Skicka”. Vill du kontakta en person i föreningen direkt, klicka HÄR.

[contact-form-7 id=”5779″ title=”Kontaktformulär”]

Anticimex

Ring direkt till Anticimex kundservice på 075-245 10 00, måndag – fredag 08.00 – 16.00. Skicka inte anmälan till styrelsen.

Som många vet har vi problem med råttor i området. Inom ramen för vår fastighetsförsäkring gäller följande:
  • Anticimex hjälper till om det finns råttor/möss (och andra skadedjur) i våra fastigheter och på loftgångarna. Men inte på uteplatser eller på marken utanför våra hus.
  • Eftersom råttor oftast befinner sig utanför området som omfattas av försäkringen, är det Stora Samfälligheten som ansvarar för råttbekämpningen. Om man ser råttor eller möss på gräsmattor och gångar är det dem man ska kontakta på skintebo@live.se.
  • Hittar ni spår att möss på vindarna ska ni ringa till Anticimex själva och anmäla det. Det gäller alltid när det är inom fastighet och på loftgång. Skicka ingen anmälan till styrelsen.

© Skintebodalens bostadsrättsförening | org.nr: 757203-0992